Gealan FUTURA

Reglementarile legislative de mediu impun cerințe stricte în ceea ce priveşte coefcienții de izolare termică în domeniul ferestrelor. Noul sistem GEALAN FUTURA îmbină cele mai performante tehnologii, construind profile pentru case pasive şi în varianta colorată.

Platforma de sistem S 9000

Sistemul S 9000 complet formează platforma ideală pentru construcția de ferestre moderne, a ușilor de balcon, a uşilor de interior şi a uşilor culisante cu ridicare. Astfel, beneficiați de un sistem modern, care este la fel de potrivit atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele în renovare.

Gealan Futura

Gealan FUTURA este un produs unic ce aduce cea mai modernă tehnologie de sistem S 9000 împreună cu IKD®  și STV®, care oferă o valoare Uf unică pe piață, de 0,89 W/m²K pentru profile colorate. Astfel, Gealan FUTURA obține valori de casă pasivă, păstrând designul inovator și utilizând sistemului IKD® în profilul de toc. Suplimentar, prin utilizarea STV® în combinație cu armăturile standard, se pot realiza dimensiuni ale cercevelei de până la 2,60 m și se asigură o protecție antiefracție ridicată, RC 2.

  • Izolare termică optimizată

Gealan Futura este un sistem dezvoltat pentru a atinge cele mai bune proprietăți de izolare termică, cu scopul de a obține certificatul de casă pasivă, ȋn conformitate cu IFT. Valoarea Uf de 0,89 W/m2 K testată confirmă excelentele proprietăți termoizolante de bază. Geometria cu 6 camere şi adâncimea mare de construcție din toc şi cercevea determină o izolare termică şi fonică excelentă.

  • Tehnologiile inovatoare

Pentru a îmbunătăți decisiv performanța și proprietățile de sistem, Gealan Futura se orientează spre metoda de lipire a sticlei STV® (vitraj static uscat) și tehnologia cu spumă® IKD (izolare intensivă integrată).

  • STV ®

În cazul tehnicii de lipire Gealan STV ®, sticla se lipseşte de profilul din cercevea cu ajutorul unei benzi speciale, păstrând calarea obişnuită a geamului. Prin lipirea geamului de profilul de cercevea, rigiditatea lui se transmite în cercevea şi astfel întreg sistemul devine mai stabil.

Combinarea tehnicii STV® cu rigidizarea uzuală din oțel face posibilă realizarea de elemente cu dimensiuni fără precendent, de până la 2,60 m. Prin fixarea sticlei de cercevea cu ajutorul benzii STV® sunt evitate deformările și torsiunie, chiar și în cazul ferestrelor de mari dimensiuni. Astfel, chiar şi după ani de utilizare, ferestrele GEALAN- STV®  se deschid şi ȋnchid uşor, cu precizia unui seif.

  • IKD ®

Prin utilizarea tehnologiei cu spumă IKD® se obțin proprietăți de izolare termică şi la ferestrele colorate. Pentru a atinge o izolare termică optimă, profilele cu STV® pot fi livrate umplute cu spumă termoizolatoare IKD ®, ȋn spațiul destinat de obicei oțelului rece. Spuma se fizează ȋn profil prin presiune şi nu prin aderența ȋn suprafață. De aceea, la tăierea componentelor ferestrei, spuma se ȋndepărtează uşor şi poate fi astfel reciclată separat.

  • Ferestre colorate – Acrylcolor

Gealan Futura este un sistem care răspunde celor mai ridicate exigențe ȋn materie de performanță tehnică. Ȋnsă¸nici estetica nu este neglijată, datorită design-ului inovator şi al varietății de culori. Astfel, Gealan oferă o gamă largă de opțiuni ȋn ceea ce priveşte profilele colorate, având posibilitatea ca pe lângă cele 7 nuanțe standard să puteți comanda ferestre acrylcolor în toate nuanțele RAL. Suprafața exterioară realizabilă prin tehnologia acrylcolor oferă rezistență la zgârieturi, intemperii, protejarea împotriva radiațiilor solare, decolorare, fiind ușor de întreținut.

Pe lângă numeroasele nuanțe acrylcolor, ferestrele Gealan Futura pot avea una din cele 34 de nuanțe de folii uni şi decor lemn sau pot fi placate cu aluminiu.

Aboneaza-te la newsletter